Den Røde Tråd

I fællesskab sikrer vi modige løsninger.

En tråd til innovation

I tror på sammenhæng mellem god forretning og bæredygtighed.

Billede af den røde tråd er blevet symbolet for mig – både i mit eget liv og i mit arbejde med innovation – for når jeg ser på tværs af de kunder, jeg har haft igennem de sidste år, så er det lige meget om, det har været hos Novo, Erhvervsstyrelsen, Ideanote eller …? Så kan jeg se – det fælles kendetegn, som går igen er, at det i arbejdet med innovation er vigtigt at vide, hvad den røde tråd er. For vi kan alle komme på masser af gode ideer, tiltag og forandringer, men den røde tråd bliver pejlemærket for værdiskabelse i arbejdet med innovation.

Hvorfor og innovation

Når innovation skaber værdi.

De mest succesfulde leder og organisationer, er der ikke fokus på, HVAD de gør – det vigtige for dem er, HVORFOR de gør ”det”.

De mennesker og fællesskaber har en anden form, vi kan næsten se, de gløder – der er energi, glæde og nærvær i dem og det de gør.

Hvorfor er nogle mennesker og organisationer mere innovative og banebrydende end andre?

Hvorfor er de i stand til at gentage succesen igen og igen?

Ved du, hvorfor du og din arbejdsplads gør ”det” I gør?

Når du ved, hvorfor I gør det – så ved du også hvorfor, innovation er en løbende arbejdsproces, som giver mening i alle led af jeres arbejde – og jeres arbejde med innovation.

 

Hvorfor en ekstern rådgiver?

Ifølge Dansk Erhverv giver det at hente hjælp eksternt rådgivning værdi på flere parametre. Derfor ring og lad os få en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe på vej i forhold til innovation, forretningsudvikling, konceptudvikling og mindset i jeres virksomhed.