Rådgivning

I fællesskab sikrer vi modige løsninger.

Forretningsmodel

I tror på sammenhæng mellem god forretning og bæredygtighed.

InnovationsBørsens netværk og jeg hjælper jer i hus med løsninger, der passer til jeres ambitioner.

Hvad gør I allerede, og hvor vil I gerne hen? Med udgangspunkt i FN’s 2030 mål gennemgår og synliggør vi det arbejde I gør, så I kan være stolte af det. 

FNs materialer er bearbejdet i forhold til børsnoteret virksomheder, men med udgangspunkt i business model canvas, hjælper vi jer med at gør målene brugbare og værdiskabende også i små og mellemstore virksomheder.

Ja, det kræver fra tid til anden innovative og anderledes løsninger – men jeg og InnovationsBørsens netværk tager jer i hånden hele vejen.

Timing

Hvornår er det rigtig tidspunkt?

Det er aldrig helt til at vide, men hvis vi alle vendter på at andre tager ansvaret, så sker der helt sikkert ikke noget.

Men er du ikke helt klar, så skriv dig op til nyhedsbrevet nederst på siden og få inspiration.

Og få besked når vores online forløb er klar til at gå i luften.

Online Butik

InnovationsBørsen får i løbet af foråret 2018 sin egen online butik. Til det sker skriv direkte til pia@innovationsboersen.dk, hvis du ønsker at booke et møde, købe et rådgivningsforløb eller workshop til dig og dine kollegaer. 

Hvorfor en ekstern rådgiver?

Ifølge Dansk Erhverv giver det at hente hjælp eksternt rådgivning værdi på flere parametre. Derfor ring og lad os få en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe på vej i forhold til innovation, forretningsudvikling, konceptudvikling og mindset i jeres virksomhed.